Menü Kapat

BÜYÜK BEDEN TESETTÜRLÜ BAYAN TAKIM ELBİSELERİ

Tesettürmarka.com da satılan online ve Mağazalarından satın alabileceğiniz bu yılın modasına uygun etekli,ceketli,elbiseli ve ceketli Tesettürlü bayan takım elbiseleri.Büyük beden dopiyes kapalılar için özel kumaş ve modellerde üretilen Takım elbiseler özellikle kilolular için kapalı bayan takım elbise,takımlar arayanlar için ideal. Anneler günü hediyesi olarakta Annenize alabileceğiniz şık ve rahat tasarlanmış bu yılın trendi ,modası son model bayan Döpiyesler. İsterseniz etek ceket büyük beden takımlardan isterseniz elbise ve ceket tesettürlü takım elbiseler.Bu yıl siyah takım elbiseler modasını her zaman koruduğu gibi iki renkte ve renkli bayan elbiselerde gündemde. Bol kesim takım elbiseler, Büyük boy bayan tesettürlü takım elbiselerin bedenlerine gelince 44-46-48-50-52-54 bedene kadar büyük bedenlerine sahipler.Eğer kendiniz satın almak isterseniz iletişim bilgilerindeki Adreslerini resimlerin altında bulabilirsiniz.

Hatuni Giyim (Tesettür Marka)

Telefon :  0850 532 22 00
Faks :  0216 309 78 67
Adres :  BAHÇELİ EVLER MAHALESİ D.100 BULVARI NO.48 A-B / PENDİK / İstanbul

1 Comment

1. Geri bildirim: KAPALI BAYANLAR İÇİN BÜYÜK BEDEN ABİYE ELBİSELER | Yeni Sezonun Modası Modeller

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.