ROMAN 2013 SEZON MODASI SİYAH ABİYE ELBİSELERİ

Roman 2013 sezon modası Siyah Abiye elbiseleri gerçektende harikalar. Romanın yeni modelleri arasında çok şık ve kaliteli. Son model siyah abiye elbise trendi bu yaz yazlık Abiye elbiseler içinde tek omuzlu,yandan ve önden derin yıtmaclı,dar,mini,uzun,saten abiye elbiseleri,İpek Roman abiyeleri,Şifon siyah elbiseleri,Arkaları pencereli,dantel detaylı,taş ve inci işli Abiyeler ,Roman gece elbiseleri,Kokteyl ve partilerde,düğünlerde giyebileceğiniz marka ve kaliteli Siyah abiye elbise modelleri ve Roman marka Abiye fiyatları için Altaki galerimizi inceleyiniz. Roman sarı Abiye elbiselerede burdan bakınız.

admin

40 yaşının Keyfini süren,3 çocuk annesi,İlk okul mezunu, Hırslı,Azimli,Mucadele Ruhu taşıyan,Asla pes etmeyen,Irk ve Din ayrımı yapmayan Yaradılanları Yaradandan dolayı seven İzmir Karşıyaka'lı,Göçmen,Her şeyi kafaya takan takıntılı bir hatunum. Haksızlık karşısında çıldırır,cadılık yaparım.Balık burcundan iyi bir Fenerbahçeliyim.