SİYAH GÜPÜRLÜ GECE ABİYE ELBİSE

Ng Style Loggos Elbise,Siyah kolsuz üstü sırf dantel güpür olan altında yine siyah ipek astarı bulunan bu şık elbise biraz pahalı. Fakat bu şık elbiseyi almak isteyenler ve çok beğeneceğinizi düşünerek sizlere göstermek istedim. Fiyatı 366 tl. İsterseniz aynı modeli bir modacı veya abiye elbise diken terziye diktirebilirsiz. Mezunuyet gecesinde giyebileceğiniz hafif dekolteli hanım hanımcık siyah elbise isteyenler için ideal. Tabi düğün ve yaz partilerinde hatta akşamları yemekte,sahil gezilerindede giyebilirsiniz. Bu siyah güpür elbiseyi 1v1y.com sitesinden üye olarak satın alabilirsiniz.

kolsuz-gupur-dantelli-diz-ustu-abiye-elbise

admin

40 yaşının Keyfini süren,3 çocuk annesi,İlk okul mezunu, Hırslı,Azimli,Mucadele Ruhu taşıyan,Asla pes etmeyen,Irk ve Din ayrımı yapmayan Yaradılanları Yaradandan dolayı seven İzmir Karşıyaka'lı,Göçmen,Her şeyi kafaya takan takıntılı bir hatunum. Haksızlık karşısında çıldırır,cadılık yaparım.Balık burcundan iyi bir Fenerbahçeliyim.