Takım Zambak Lif Modeli olarak sunulan Tığ işini Battaniye olarak yapabiliriz. Lif Modeli yapmak için de Kare ve Yuvarlak model üstünde Tarifi gösteriliyor.Uzun modeli de yayınlandığında onlar da sayfada yerini alacaklar.
Çubuklu Modelli Yuvarlak Zambak Lif Modelini büyütebildiğiniz kadar Büyütüp Yuvarlak Büyük şık bir Paspas Kare Olanla da Battaniye fikri size nasıl geliyor?

Ölçüler Lif modeli Bir sıra 9 bir sıra 10 motif ile yapılmış.Oldukça büyük ele gelebilen bir Lif Olmuş.Battaniye için de 20-25 motifle güzel geniş rahat kullanılan Battaniye olur.
5 numara Tığa 3 renk kullanılıyor 90-95 zincir ile başlayabilirsiniz.Lif için Bu zincir çekildiğine göre 200-220 zincir Battaniye için olur.

90 zincir ile başlanıyor Lif yapımın da .Siz ne yapacaksanız o zincir sayısı ile başlamalısınız.Önce örneği çıkarın sonra ne isterseniz o ölçülerde yaparsınız.
Çatılı Ajurlar Örgü Modeli de günün Şiş işi modeli.Ajurlu örnek Bebek ve Büyükler için örülen modeller de çok zarif olur.

Örgü zambaklı çiçekli Tığ Modeli Üçgen yapıldığında tabi ki uygun ipler ile Bayanlara Şal Modeli olabilir mi? diye düşünüyorum.Biraz kalıp gibi durduğu için motifi yumuşatmak için ince ip kalın Tığ olabilir.
Tığ işi Modeli yanın da Şiş ile de yapılan Örgülerden Babet Patik Tarifini görmenizi isterim.Çok temiz örülmüş çok güzel Tarif edilmiş.

Evet Kare olan modeli de bu.Uzun olanı da zamanla yapılır onuda sayfaya eklerim.Zaten örneği öğrendiğiniz de üçgen ya da uzun rahtlıkla siz de yapabilirsiniz.
Yuvarlak Zambaklı Lif Modeli videosu